Over ons

ERKEND BEVEILIGINGSBEDRIJF
Welkom bij P-R Security. P-R Security is een beveiligingsbedrijf dat al meer dan xx jaar actief is. Wij zijn trots op onze erkenning door het Ministerie van Veiligheid en Justitie onder nummer XX. P-R Security levert een groot aantal beveiligingsdiensten.

WAAROM P-R SECURITY
P-R Security is een beveiligingsbedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Zo beschikken wij niet alleen over goed opgeleid personeel. Wij geloven dat een goede voorbereiding het halve werk is. Daarom maken wij een beveiligingsplan op maat. Geen enkele beveiligingsvraag is immers gelijk. Tot slot kiezen wij ervoor om te werken met vaste beveiligingsteams. Dit betekent dat de beveiliging altijd goed georganiseerd is.

MEER DAN 15 JAAR ERVARING
P-R Security is al 17 jaar lang actief in de beveiligingsbranche. Dit betekent dat wij veel ervaring hebben opgebouwd in allerlei verschillende situaties. Wij kunnen daarom alle beveiligingsvraagstukken voor uw oplossen.

EEN UITGEKIEND PLAN VOOR IEDERE SITUATIE
Iedere klant heeft zijn eigen wensen als het gaat om de beveiliging. Wij maken een uitgebreide analyse op basis van uw wensen en de situatie. Dit vormt de basis voor ons beveiligingsplan.

AdresDeventerseweg 31

Postcode2994LE  Barendrecht

Emailinfo@p-rsecurity.nl

Telefoon010 223560